Nyheder

Aktuelt i projektet

Infobreve

Opstartsworkshop (2)

, ,
Opstartsworkshop (2) i Svendborg byder på indsigt i de muligheder, som AR i undervisningen kan give, samt at sikre et fælles forståelsesgrundlag for projektets mål og aktiviteter. Deltagerne i denne workshop er underviserne og projektlederne fra Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier. En tilsvarende workshop er gennemført for Sønderborg og Vestfyn.

AR-app af ROBOdidaktik

, ,
AR-app til undervisning med digital produktion: En prototype af projektets AR-app har set dagens lys! App´en illustrerer elementerne i modellen ROBOdidaktik med augmented reality og skal bruges i lærerworkshops.

Opstartsworkshop (1)

,
Projektets oprindelige kick-off måtte ændres til 2 opstartsworkshops grundet de Corona-relaterede begrænsninger. Af samme grund gennemføres workshop (1) virtuelt. Ikke desto mindre skal faglig inspiration og erfaringer deles, samt de første produktioner præsenteres.

Kick-off, ÆNDRET til 2 workshops

,
Kick-off er ændret fra d. 25. marts i Glamsbjerg til 2 workshops, grundet de Corona-relaterede disponeringer for uddannelsesinstitutionerne. Den første  workshop finder sted d. 17. april i Odense. Den anden workshop aftales nærmere for perioden maj/juni 2020.

HHX: “AR-visualisering af Sønderborgs udvikling”

,
Et studieområdeforløb i digitalisering, med informatik, matematik og samfundsfag. AR-produktion i Zapworks. Med 150 elever, 7 undervisere og pressedækning af den afsluttende fernisering.

Igang!

De første erfaringer med AR i undervisningen indsamles allerede i løbet af januar-marts 2020, og endda inden projektets officielle kick-off.